De PionIn totaal heeft SV De Pion 140 leden. Ondanks het feit dat SV De Pion al jarenlang bij de top tien van de grootste en sterkste verenigingen van Noord Brabant hoort, blijft zij in elk opzicht een amateurvereniging. In de externe competitie speelt SV De Pion met twee teams in de landelijke competitie van de Koninklijke Nederlandse Schaakbond (KNSB) en met maar liefst vijf teams in de competitie van Noord Brabantse Schaakbond (NBSB).

De senioren van SV De Pion spelen op vrijdagavond in hotel Merks vanaf 20:15 uur. De senioren spelen een interne competitie én om de Visie Cup, een open kampioenschap waar iedereen aan mee kan doen. De contributie voor senioren bedraagt 60 euro per jaar, werkelijk een schijntje in vergelijk met andere liefhebberijen. Kom gerust eens een kijkje nemen op de clubavond of neem eens contact op met de wedstrijdleider, te weten: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

De jeugd van SV De Pion speelt op vrijdagavond op het Jan Tinbergen College vanaf 19.00 uur. Iedereen die al kan schaken is welkom! De contributie voor jeugdleden bedraagt 35 euro per jaar. Als je nog niet kunt schaken, maar wil leren schaken, neem dan eens contact op met de jeugdleider, te weten: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . In september van het jaar starten er altijd nieuwe cursussen op elk denkbaar niveau. De kosten voor het volgen van schaaklessen komen omgerekend neer op een bedrag van 1,40 euro per uur.

www.depion.nl